Piroska néni

2010.02.28. 20:24 | puss | 7 komment

HTC Hero

Címkék: konteszt1

A bejegyzés trackback címe:

https://macskapicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr841798047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadpig 2010.03.02. 09:30:12

nagyon tetszik
egy tanyasi fotóriport elemeként nálam abszolút megállná a helyét

kicsit talán lehetne rajta dramatizálni,vagy vmi fotosoppos megoldással nyersebbé/keményebbé tenni,dehát az ilyesmihez jó alapanyag kell,ami itt meg is van

Malvin_ 2010.03.05. 14:30:55

Nekem így a böngészőben éppen nem fér ki tetőtől talpig a monitoron. Letöltöttem, hogy lássam egészben, de végül ugyanazt csináltam a szememmel, mint a böngészőben az egérrel. Föl-le scrolloztam. Nekem Piroska néni csípő izületétől fölfelé és lefelé ketté esik a kép.

Ha a kép arról szól, ami a címe, akkor a kép alsó harmada szerintem nem kell, nem jó h a koponyafedője kilóg és h a fókusz a felénk néző mirr-murr orrán van. És akkor valóban kellene egy kicsit dramatizálni. Nem írtad, h milyen lencsével készült, de ezzel a jelenettel egy 85-ös, 1.8-as prime szerintem csodákat művelne.

Ha tanyasi életkép és Piroska néni ehhez háttérelem, úgy ahogy a boroskanna és a lábtörlő, akkor viszont a madame túl nagy tömeget képvisel és túl kevéssé életlen. Talán alacsonyabb szemszögből (láttam szép volt a talaj, jó lehetett volna belefeküdni :)), nagyobb látószöggel, nagyobb apertúrával..

Sajnálom a negatív kritikát, de ez csak 1 vélemény, látod Krisztiánnak és Dittának is tetszik.

puss 2010.03.05. 17:31:54

szevasz fater!
ne viccelj, erről szól az egész, köszi hogy leírtad a véleményed. mostanában nem szakadnak meg az emberek...
képen komponálgatni nem sok időm volt, macskák akkor keltek fel és épp szétrebbenőben voltak, ahogy Piroska néni nyitotta az ajtót, kilibbent és már nyomta is a kezembe a kezében látható marhaleveleket, igazolásra. észlelve a helyzet súlyosságát előrántottam a telefonomat a zsebemből és lőttem. ennyi.
de hogy a bal alsó sarokba zseniálisan belekomponált macskapicsát nem veszi észre senki, az botrány... :)

dittta 2010.03.07. 20:29:44

hát itt süllyedek el, hogy a macskapicsa fel sem tűnt!!!!! Nagyon nagy:))))

A kép védelmébe kelnék. Számomra Piroska néni nem túl nagy tömeg - most csak szigorúan fotós és nem diaetikai szempontból:) - és remekül egybefogja a képet az, ahogy a tekintetével követi a macskákat, nekem talán ezért nem esik szét, és lehet hogy egyetértenék Malvinnal ha Piroska néni pont a kamerába nézne. De így megvan a háromszög, mint Leonardo Sziklás Madonna festményén:)

vadpig 2010.03.08. 08:33:01

amikor feltetted,gondolom magad sem gondoltad,h párhuzam van születőben Piroska néni és a Sziklás Madonna között :DDD

puss 2010.03.08. 16:35:15

ez a dittta akar tőlem valamit... :)

dittta 2010.03.10. 13:04:06

hová gondolsz? tisztességes férjes asszony vagyok! :)
süti beállítások módosítása