Futás!

2011.06.03. 11:06 | Lénárd Gábor | 2 komment

 

 Nikon D7000 + 18-200VRII@200mm ISO800 1/15 f/5.6

A képet azért raktam fel, mert lenne egy kérdésem hozzátok: szerintetek az miért van, hogy a fotón három első lába látszik az állatnak, amikor csak kettő volt neki?

A bejegyzés trackback címe:

https://macskapicsa.blog.hu/api/trackback/id/tr552953773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadpig 2011.06.08. 08:39:31

Fater, sajnos meg kell dorgáljalak
hogyhogy csak azért teszed fel ezt a képet,mert...???

sztem SIMÁN év természetfotósa pályázatra alkalmas
érdemes volna persze nagyban is megsilabizálni, de sztem egy kis hozzáértő utómunkával ez egy díjazásra alkalmas pillanat

GRATULÁLOK!

Malvin_ 2011.06.28. 21:02:17

Én is örülök, hogy felraktad, jobban tetszik, mint a csóka. Svenkelni amúgy is nagy tudomány, nem ám hogy még egy őzzel sikerüljön. Szépek az elmosódás csíkjai és az állaton is viszonylag jól rajtatartottad és közben ő még függőlegesen is mozgott, nem csak vízszintesen.
A következőt csak konstruktív kritikának írom: olyan, mintha nem folyamatosan húztad volna a házat, hanem megakadtál volna a mozdulat közben. Az okosok azt mondják, hogy előbb indítsd el a mozgást, közben exponálj, várd meg míg zár a zár és csak aztán állj le a húzással, így simább lesz az elmosódás. De persze ez kurva nehéz :)

Én azt nem mondom, hogy természetfotó díjjas, de mint vadon élő, összevissza ugráló állat fényképezése (ráadásul speckó technikával) mindenképpen szép munka, főleg ezen a blogon.
süti beállítások módosítása